KV Ons Genoegen Schalsum

juli 18, 2011

Heeres en Hoekstra heer en meester tijdens ledenpartij

Filed under: Nieuws KV Ons Genoegen,Uncategorized — kaatsen @ 1:14 pm

Stevige buien teisterden zondag 17 juli het Schalsumer kaatsveld. Maar de tien leden die deelnamen aan de vierde ledenpartij van dit seizoen, lieten zich daardoor niet uit het veld slaan. In een halve competitie bonden vier parturen de strijd met elkaar aan.

Al snel was duidelijk dat twee parturen deze dag het sterkst waren. Met beide twee overwinningen op zak, maakten Richard Heeres & André Hoekstra en Maurits Ypma, Jaap Poelstra & Remko Bekkema in de laatste partij uit wie er na de borrel met bloemen naar huis konden. Heeres c.s. kwamen 0-2 achter, maar herpakten zich en liepen vlot uit naar 5-2. Op 5-4 6-0 voor Heeres c.s. vielen de laatste slagen.

In de laatste ronde maakten Johan Dirk Cats, Guido Vermei en Catrinus Straatsma hun achterstand op Johan Wolbers en Nico Ypma goed door met 5-3 te winnen.

Tussenstand ledenbekerklassement
Dankzij zijn krans bezet Richard Heeres nu de tweede plek in de tussenstand van het ledenbekerklassement. Daan Vermei gaat met zes punten nog steeds aan de leiding. Circa tien andere herenkaatsers hebben slechts drie punten of minder achterstand op de jongste telg van de familie Vermei. Klik hier voor de tussenstand 

Eeuwig Klassement
Lijstaanvoerder Catrinus Straatsma sprokkelde opnieuw een punt voor het Eeuwig Klassement en bracht daarmee zijn indrukwekkende puntentotaal op 171. Richard Heeres klom een plekje en staat nu samen met Hendrik Visser op de achtste plaats (92 punten). Ook Jaap Poelstra doorbrak de grens van 90 punten (10e, 91 punten). André Hoekstra wist dankzij zijn overwinning de legendarische Brant Sijbesma te evenaren (19e, 57 punten). Klik hier voor het actuele Eeuwig Klassement

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: