KV Ons Genoegen Schalsum

mei 29, 2010

Johan Wolbers winnaar ledenpartij met zachte bal

Filed under: Nieuws KV Ons Genoegen,Uncategorized — kaatsen @ 11:39 am
Tags: , ,

Eerste Pinksterdag werd dit seizoen voor het eerst met de zachte bal gekaatst. Op het warme, droge kaatsveld van Schalsum was het prima toeven. Dankzij de inderhaast opgetrommelde Sipke Boorsma kon in acht tweetallen worden gekaatst volgens het Fryslân Keatst-systeem. Na drie omlopen waren de winnaars bekend. Johan Wolbers won als enige drie partijen en daarmee de krans. Jan de Vlas vergaarde 18 punten, evenals Catrinus Straatsma en André Hoekstra. Op basis van het aantal tegeneersten werd Jan 2e en André 3e.

Met zijn eerste krans van dit seizoen verdiende Johan Wolbers 3 punten voor de ledenbeker én het Eeuwig Klassement. Het betekende voor Wolbers een nieuwe mijlpaal in zijn lange kaatscarrière bij KV Ons Genoegen: hij bereikte in het Eeuwig Klassement de magische grens van 100 punten en is daarmee de vijfde herenkaatser in de 113-jarige historie van de kaatsvereniging die dat mocht beleven.

In het ledenbekerklassement voor heren is het spannend. Luuk Vermei en Johan Wolbers gaan aan kop met 5 punten, maar worden belaagd door een groepje kaatsers met slechts één of twee punten minder. Bij de dames blijft Titia Tjalma met 2 punten de lijst aanvoeren.

Geef een reactie »

Nog geen reacties.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: